Kryddgriljerad julskinka

Mycket gott med den julkryddiga griljeringen. Självklart kan du ändå utesluta kryddorna om du vill ha en mer traditionell griljering.

 

Ingredienser

1 färdigkokt skinka
1 äggula
3 msk skånsk senap
1 msk brun farin
1 tsk malen ingefära
1/2 tsk kanel
1/2 tsk kardemumma
3 msk ströbröd

 

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200°. Rör ihop alla ingredienser utom ströbröd till griljeringen. Putsa bort fettet från skinkan. Bred blandningen över den färdigkokta skinkan. Strö över ströbrödet.

2. Griljera i mitten av ugnen 10–15 min tills skinkan fått fin färg.

 

Liknande artiklar

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng