Audio Video i Årjäng

”Vi har också mycket hjälp av Audio Video med utbildning av personal och många leverantörer besöker oss med utbildningar på plats. På så sätt har vi bästa möjliga kunskap om det vi säljer.”

TEXT & FOTO: Redaktionen

 

Vi var och pratade med Jimmy Svensson som arbetar som butikschef på Audio Video i Årjäng.

 

 

Audio_Video_Arjang_2

 

Hur länge har du jobbat här?

– Jag började arbeta hos Audio Video i maj 2015 med förberedelser. Butiken i Årjäng har funnits sedan 25 september 2015.

 

Vad är din uppgift i Årjängsbutiken?

– Jag är butikschef, så jag pysslar med det mesta, allt från beställningar till att ta hand om kunder.

 

Vad är fördelen med att höra till Audio Video?

– Vi får bra priser och service via Audio Video men är inte helt låsta och kan ta in valfria varumärken utanför Audio Video. Vi kan ta hem mindre partier och erbjuda bra produkter till ett bra pris. Det gör att vi kan serva de lokala kunderna på bästa sätt. Istället för att bara ha tillgång till de produkter de stora företagen erbjuder kan vi ge en större bredd.

Vi har också mycket hjälp av Audio Video med utbildning av personal och många leverantörer besöker oss med utbildningar på plats. På så sätt har vi bästa möjliga kunskap om det vi säljer.

 

Audio Video är en kedja, så vilka är det som äger dessa sex butiker i Arvika, Årjäng, Säffle, Sunne, Åmål och Ed?

– Roger Larsson, Andreas Svanström, Lars Karlsson och Richard Ternstedt.

 

Hur länge har Audio Video kedjan funnits?

– Företaget grundades år 1963 i Kalmar och det finns idag ca 100 butiker runtom i Sverige.

 

Hur ser du på framtiden?

– Här i Årjäng ser det riktigt bra ut, vilket det gjort sedan starten. Jag känner mig trygg i att få arbeta åt en firma med rätt tänk.

 

Audio_Video_Arjang_3

 

Kommer ni anställa fler?

– Ja vi hoppas på det. Vi har en kille som får mer och mer monteringsjobb och som det ser ut nu så kan det bli en heltidstjänst på sikt. Då kommer vi behöva en till medarbetare i butiken.

 

Ni säljer vitvaror, är det något man finner i alla era butiker?

– Nej, det är i den här butiken och i Edsbutiken som vi har kompletterat med vitvaror, det är ytterligare ett exempel på att vi kan anpassa oss efter kunden på varje ort.

Jag vill även tillägga att här i Årjäng har vi blivit bra mottagna av både våra kunder och hyresvärden, som satsat mycket på lokalen vilket är viktigt när man driver en butik. Jag vill även passa på att ge ett stort tack till alla våra kunder.

 

En sista fråga, vad skulle du göra om du fick 100 miljoner av oss?

– Jag hade åkt på resa med familjen. Sen hade jag tagit minst en fotbollsresa och byggt ett stort fins hus. Jag hade inte slutat jobba.

 

SNABBA FRÅGOR
Favoritfilm:Sagan om ringen trilogin
Favoritmat:Plankstek
Nattuggla eller morgonpigg?Nattuggla
Katt eller hund?Hund

 

Top

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng