ÄVEN DE SOM INTE HAR LEVT SKA JU OCKSÅ DÖ NÅGON GÅNG… ”TOMAS DI LEVA”

…sätt dig ner och fundera på det ett litet tag.
Vad innebär det för dig?
Innebär det att du ska ha bäst ”cred” bland dina vänner och vara vällyckad?
Innebär det att du ska ”vara någon” i din stad?
Innebär det att du mäter din livskvalitet utefter hur mycket peng-ar du har på banken?
Innebär det att du ska ha ett stort hus, bilar, motorcyklar, snösko-ters och andra leksaker?
Innebär det att du ska ha en snygg partner?
Innebär det att du ska vara snygg och smal?
The list can go on…

 

Vad inspirerar dig att leva ditt bästa liv? Blir du inspirerad av
”influencers” på instagram? Eller hjälper du, genom att följa dem, bara att fortsätta sprida ouppnåelig dynga? Hur många self-made millionärer har bara lånat Ferrarin, lånat pengar av farsan och tagit ut dem för att fotografera och sedan lämna dem tillbaka bara för att ”upprätthålla sin image” på sociala medier? Eller alla dessa fitnessmodeller som visar bilder av dem i alla möjliga cirkuskonster och som kan få dig att tro att det är en real ting för dig att uppnå, och sunt? Tänk efter vad som ligger bakom. Försök att förstå slitet, eller fusket bak. Framgångsrika företagare som jobbar 16 timmar om dagen. Atleter som inte kan ha ett socialt normalt liv eftersom det är äta, träna och sova 24/7 som gäller? Tänk efter innan du tror att du kan bli som dem utan att offra något. Och är det det livet du vill leva? Till vilket pris?

 

…inse sedan att DINA livs-/träningsmål inte är sämre än det du ser i sociala medier. Att hur du bor eller vad du jobbar med är upp till dig – det är ditt liv. Och inse att, bara för att du inte äger lyxhus eller andra ytliga saker, kan vara ganska lycklig i din hyrda tvåa. En familj lever ändå inte i alla rum i den stora lyxvillan.

 

”Pengar kan köpa mig ett hus – det kan inte köpa mig en familj. Pengar kan köpa mig vänner – det kan inte köpa mig lycka. Pengar kan köpa mig en säng – det kan inte köpa mig kärlek.” Zig Ziglar

 

Jag har precis sett klart en dokumentär på SVT Play om surfaren Laird Hamilton. Han har i hela sitt liv följt sin inre kompass. Utåt sett kan det se ut som det ultimata livet. Men rädslan, misslyck-anden, förlorad vänskap, förlorat förtroende för den han är och naturligtvis lite pengar för det mesta – men ändå total frihet, har speglat hela hans liv. I en ålder av snart 65 är han en banbrytan-de atlet som utvecklat sporten han utövar. En innovatör, eftersom driven att surfa den där största vågen har gjort att han tänkt ut hur den bästa surfbrädan ska se ut. Testat och testat. Han bara gör för han kan inte låta bli… DET är inspiration för mig. Jag håller ju på med det JAG gör för jag kan ju inte låta bli…

 

Så vad ska du göra i 2019? Hur ska du leva ditt liv bättre? Du har ett helt liv att förbättra dig eller utveckla dig att bli den ultimata utgåvan av dig själv. Och eftersom jag jobbar med hälsa tycker jag att du ska slänga ut TVn, stänga av mobilen(japp dina vänner kan vänta) och gör det du helst av allt har lust på. Som ger dig en sundare kropp, piggare knopp och kanske det självförtroende du behöver för att fortsätta leva så som du vill! Med mera ork och en stark motståndskraftig fysik kan du komma väldigt långt!

 

Jag har ett tips för dig i Torsbyområdet. Vi ska köra en tävling hos mig på PULS, jan-mars, där det handlar om att cykla mini-mum 135 mil eller längst på 12 veckor. TORSBY-AMSTERDAM(se annons i tidningen) kallar vi den. I snitt 4 spinningpass i veckan i 12 veckor och med fina priser till ett värde av 4000kr så kanske det är moroten du behöver för en pangstart på 2019? Vi garan-terar bättre kondition. Punkt. Och drar du ner på socker och äter vanlig bra mat så bör du gå ner några kg också. Hör av dig på 070-6617054 om du vill veta mer. Får du inte tag på mig…sms’a så återkommer jag.

 

Maria/PULS Torsby – REN Träning

Top

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng