Carin Coach

Coacha dig själv med Carin Coach & ”Giraffen”! Coachprojektet del 1/4

Har du läst artikeln här i AMUSE: ”På allas läppar – Coaching”. Där får du tips om hur du kan testa att coacha dig själv i sept, okt, nov – dec – mål 31/12–17. Hämta det du brukar skriva på. Bra! Du har redan värmt upp. Vi tror att vi ska minnas allt vi gör – glöm det. När du börjar öva, behövs konkreta fästpunkter – annars ökar risken att det du tänker på stannar kvar inne i huvudet och du får max ut 25 % av din coachinsats. Ge nu dig själv en rejäl skjuts över ditt eventuella motstånd att börja skriva. Välj det som känns naturligt, telefon, papper eller padda. Det ska vara lätt, funka i vardagen och helst kännas kul!

 

Gör så här:

  1. Välj tre saker att jobba med under hösten. Sätt mål för varje! Färdigt 31/12 2017
  2. Fundera på, för varje sak, vad du ska Börja med… Sluta med … för att lättare nå ditt mål.
  3. Bestäm dig. Hur ska du ta dig till mål på Nyårsafton? Notera dina steg, framgångar, reflektioner. Det är här i din aktiva skrivarhandling, som du börjar coacha dig själv. Du kan få syn på vad som hjälper dig (i ditt sätt att tänka, göra) och vad som stjälper dig. Håll fokus på det positiva, att du är på väg, din vilja, din kraft och ditt mod att ta tag i något som du kanske länge önskat, men inte riktigt orkat. Var envis här och kör på! Skriv och reflektera – gå loss!

 

När kommer ”Giraffen” in?

Giraffen (pseudonym) har satt tre olika mål under hösten och ingår i min supporterklubb. Giraffen är hemlig och kanske bjuder fler ur klubben på exempel med både ups and downs? Gör som Giraffen kör igång, skriv och testa dig fram! Dina noteringar markerar vad som sker hos dig på vägen mot ditt mål. Följer du instruktionerna noga kan det hända stora saker, som du inte ens drömt om, i början på hösten. Kom ihåg: Du måste vara aktiv och hänga i.

Så här började ”Giraffen” med tre mål kring kost och hälsa, plus en fjärde notering:

  1. Fortsätta med kostförändring /…/ startade 8/7 – 17
  2. Träna en fritidssyssla 2 ggr/v
  3. Jogga 1–2 ggr/v mål – klara 5 km i december 2017
  4. Minska Facebookanv./mobil

Tema för varje månad och fina vinster! Spara varje månadsartikel i en plastficka! Var aktiv!

Carin Coach kommer att resonera kring ett tema varje månad och ”Giraffen” berättar från sitt håll. Spännande! September: start, oktober: beslut, november: mål och december: insikt. Vad vill du uppnå fram till Nyårsafton?

Du som hakar på från sept – till dec och beskriver din ”resa” kommer att vinna pris av mig (CC). Jag har flera fina priser att dela ut, så häng på direkt! Du kan t ex fota av det du börjar skriva. Mejla sen till carincoach@gmail.com Du står i direktkontakt med mig och det är bara jag som läser vad du skrivit. Jag är petnoga med integritet.

 

Du ökar chansen att lyckas genom att följa Carin Coach i sociala medier och på hennes webb:
Hemsida, FacebookTwitter, Instagram, Youtube, PinterestLinkedIn
Är du superintresserad? Börja då följa ICF på My News Desk.

 

Klicka på bilden för att öppna den i större format.
Top

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng