Carin Coach

Nu blommar det visst i asfalten! Är vi redan framme vid sista artikeln!?

Så här fort går en höst. Har du hängt på och testat att coacha dig själv? Har du roliga resultat att mejla till carincoach@gmail.com

Du är anonym. Carin är petnoga med din integritet. Fina priser att vinna. Vill du veta mer om coaching, sväng in till Carins blogg! Nu ska vi höra hur det gått för Giraffen.

 

Giraffen är verklig person och en pseudonym som coachar sig själv parallellt med dig som läser AMUSE.

Vem är ”Giraffen”?

Giraffen är hemlig person (pseudonym) som har satt tre olika mål under hösten. Vad har hänt av, lärande, effekter, resultat och insikter? Vi börjar med att blicka tillbaka lite.

Start i augusti 2017, ”Giraffen” satte tre mål kring kost och hälsa, plus en fjärde notering:

  1. Fortsätta med kostförändring /…/ startade 8/7 – 17
  2. Träna en fritidssyssla 2 ggr/v
  3. Jogga 1–2 ggr/v mål – klara 5 km i december 2017
  4. Minska Facebookanv./mobil

Resultat, här i citatform daterade, november 2017 med en månad kvar till 31/12.

  1. Efter 4 månader med ändrad kost: Målet var bättre immunförsvar och minskad allergi. Resultat: Färre förkylningar, hjärnan är mer med – känns fräschare i huvud och kropp. Svullnad i kroppen borta. Minskat i vikt från 72 – 67 kg, tror det syns mer än vad vågen säger. Gått ner två storlekar på kläder. Slipper slem i halsen och en massa andra allergiska reaktioner.
  2. Tränar… Genom lite ups – and downs upptäckt att styrketräning är basen för fortsatt träning. Då slipper jag krånglande knä. Träffat jättebra sjukgymnast och hittat rätt metod och kör på den.
  3. Joggar… backträning. Har nu hittat en superbra backe som jag sprang uppför i tisdags helt slut. Nu fokus på backar. Målet med 5 km ser jag just nu inte som ett viktigt mål./…/ På sikt kan jag börja springa i skog och vanliga vägar.
  4. FB… Tagit bort FB från telefonen – använd- andet minskar. Nytt mål – låta mobilen vara utanför sovrummet på natten. Utforskar mer saker som ska göra nattsömnen bättre.”

Du som läser, tack för ditt sällskap nu. Vi reser oss upp och ger Giraffen en rungande applåd:

Snyggt jobbat!!!

Det är alltid rätt tid att börja coacha sig själv. Varje miniförändring, som sker medvetet, kan ge sagolika resultat över tid. Om du inte varit med från start – ta chansen se vad december kan ge dig… Lycka till! / Carin Coach

Top

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng