Du ska inte tro att det blir sommar ifall inte nån sätter fart!

Hur sätter vi fart då? Åker till stranden? Det finns massor av mysiga stränder och badplatser i vår kommun. Kolla badtips i tidningen! Slappar hemma på balkongen eller på altanen? Mysigaste inredningen finns i en butik nära dig. Planerar semesterbygget i lägenheten, på huset eller i sommarstugan? Din lokala bygghandlare har öppet hela sommaren. Lagar det där på bilen som aldrig hinns med annars? Det finns många verkstäder och bilhandlare i vårt område, om du skulle tröttna på att laga bilen själv, eller helt enkelt tröttnar på hela bilen! Eller åker och shoppar? Mysiga affärer med det senaste med en service utöver det mesta finns på hemmaplan.

 

Vad vi än planerar att göra under sommaren och på semestern är det sååå himla viktigt att vi alla kollar vad vi har för utbud runtomkring oss. För, om inte vi som småstadsinvånare kollar upp vad som finns inom räckhåll just nu, vem kan då garantera att de finns kvar när vi behöver dem?

 

Amuse finns till för er för att vi alla ska tänka på vad bra vi har det vi som bor i en småstad. Vi har all tänkbar service runt hörnet! I en småstad går det mesta att lösa och vi på Amuse tror att vi alla vill ha det enkla i det lilla, eller?

 

Vi önskar alla våra läsare en riktigt god sommar och en trevlig stund med ditt Amusemagasin där du finner det mesta för de flesta! Trevlig sommar, må ni få fint väder och många fantastiska lokala upplevelser i sommar!

 

Top

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng