Hasslerudsparken

Amuse träffar Lars Bjurteg och Janne Ström i Hasslerudsparken, eller Hassle som folkparken ofta kallas.

 

TEXT & FOTO: Redaktionen

 

Vad är det som händer i Hassle den 27 augusti?

– Det kommer att bli en kanonkväll på alla sätt och vis! Drive-in parkeringen kommer att fyllas av bilar och det blir stor folkfest i parken. Hassle är en kultpark där många fina minnen har skapats genom tiderna och vi vill hjälpa folk att få fler fina minnen.

Mr Grill Himself Lars Bjurteg kommer att sköta grillen och vi kommer att ha servering och bar i paviljongen. Vi kommer även att ha försäljning i den lilla längan med kioskluckor.

I dansrotundan spelar Date hela kvällen så att alla dansanta får sitt lystmäte mättat. Det populära dansbandet Date deltog 2009 i TV-programmet Dansbandskampen.

Vi har också som enda arrangör i Värmland och Dalsland engagerat Kalmargruppen Två Blyga Läppar som har spelat för utsålda hus runtom i Sverige. Det kommer att bli ös!

 

Vilka är ni som arrangerar denna kväll?

– Vi är Lars Bjurteg och Raymond Nilsson ägare till Rajjens Bowling i Arvika samt Janne Ström, nöjesansvarig på Rajjens Bowling. Två av oss bor i Säffle och har tidigare besökt Hassle på olika evenemang och därför fick vi idén att hyra Folkparken av Gillberga SK och göra en stor fest för alla. Att det är Nysätersmarten samma dag som vår kväll i Hassle är bara ett plus. Vi får fullt fokus på Nysäter både dag och kväll.

 

Vilka ska besöka Hassle den 27 augusti?

– Alla! Hassle ligger mitt emellan Säffle, Arvika och Årjäng och det är nära till både Grums och Norge så vi hoppas på besöksrekord i parken. Vi får ta in 2 200 personer i parken och visst ska vi nå det?

 

Hur får man tag i biljetter och vad kostar det?

– Det är nog bra att vara ute i god tid. Alla konserter som Två Blyga Läppar har gjort hittills runtom i Sverige har varit utsålda. Vi har släppt 500 förköpsbiljetter till att börja med men det kan bli fler om intresset är stort. Man kan förköpa biljetter på biletto.se för 200:- och chansar man och vill köpa biljett i entrén på kvällen kostar det 300:- eller så kan man försöka vinna en av de 10 biljetter som Amuse lottar ut.

 

Rajjens Bowling och Night Light Disco & Event hälsar alla hjärtligt välkomna till en höjdarkväll i Hasslerudsparken!

 

Arrangörer: Rajjens Bowling AB och Night Light Disco & Event.

Top

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng