Hej alla läsare!

I din hand håller du nu det andra numret av Amuse och vi hoppas att ni är lika nöjda med magasinet som vi är! Vi har jobbat stenhårt för att göra ett så bra magasin som möjligt. Från och med januari kommer Amuse att innehålla ett inslag som heter ”Gör om mig”.

 

Gör om mig är ett samarbete mellan Sooma hair, ByCazandra och Amuse. I inslaget kommer en person varje månad att bli stylad, sminkad och få håret fixat, men en före och en efter bild på deltagaren. Detta kommer att lyfta magasinet ännu mer och skapa en trevlig sida. Vill du delta i inslaget ”Gör om mig”? Kontakta då ByCazandra eller Sooma hair i Åmål.

 

I detta nummer kan ni njuta av allt från nya tekniska prylar, nya filmer, träningstips och mycket mer. Som vanligt har vi även med ett korsord och ett nyttigt matrecept i magasinet.

 

Vi är tacksamma för alla som hör av sig till oss med tips och vill gärna veta vem ni tycker vi borde intervjua och vad ni vill läsa om i magasinet.

 

Slutligen vill vi passa på att tacka alla som har hört av sig och sagt att vi fått till ett bra magasin! Vi hoppas kunna bli ännu bättre och tror att vi tillsammans kan skapa något enormt bra!

 

Amuse vill önska er alla en god jul och ett gott nytt år!

 

Top

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng