Hej och välkomna till Amuse, Säffle och Åmåls nya månadsmagasin!

Vi på redaktionen skapade detta magasin med ett mål i sikte, att du som läsare ska hitta något bland sidorna som du finner intressant. Vi ville helt enkelt ge ut ett magasin där det finns något för alla, vare sig du gillar att läsa om den senaste tekniken eller är ute efter det senaste inom skönhet och hälsa. I detta nummer kommer du att kunna läsa om den nyaste Star Wars filmen, träning, arbetsvägrande myror och mycket, mycket mer. Vi på Amuse kommer att jobba hårt för att du ska tycka att varje nytt nummer har ett roligt och intressant innehåll.

 

När du läser detta jobba vi redan på magasin nummer två, som kommer ut den 20 december. I varje nytt nummer kommer du att kunna läsa minst en intervju med någon spännande rikskändis. I detta nummer har vi fått äran att intervjua Anders Ekborg.

 

Till sist vill vi på redaktionen tacka för oss. Vi vill även passa på att tacka alla företagare som tror på oss och hjälpt oss att forma detta nummer. Tillsammans skapar vi ett magasin vi alla kan glädjas oss åt. Håll utkik efter vårt nästa nummer som finns ute den 20 december.

 

Glada hälsningar från alla oss på Amuse!

 

Top

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng