Hobbykällaren har bytt ägare

”Om man saknar någon vara i butiken så kan vi beställa hem det. Vi hoppas att alla gamla kunder och nya hittar hit till Sundsgatan 15, snett mitt emot Säffle Ekonomitjänst.”

TEXT & FOTO: Redaktionen

 

Hobbykällaren har funnits i 30 år och Kerstin Johansson som drivit det ska nu sluta och har sålt rörelsen. Amuse besökte de nya ägarna av Hobbykällaren: Camilla Karlsson och hennes dotter Lina Andersson.

 

Hej Lina! Kan du berätta om er nya lokal?

– Vi kommer att driva butiken i samma anda som Kerstin har gjort tidigare men vi kommer att utöka med kontorsmaterial också och då behöver vi en större lokal.

Om man saknar någon vara i butiken så kan vi beställa hem det. Vi hoppas att alla gamla kunder och nya hittar hit till Sundsgatan 15, snett mitt emot Säffle Ekonomitjänst.

 

Hej Camilla! Hur kommer era roller i företaget att se ut?

– När Lina var liten räckte det med lite papper och en tejprulle så var hon nöjd och glad. Hon har tyckt om att pyssla i hela sitt liv. Sedan har hon haft praktik här i Hobbykällaren och blivit upplärd av Kerstin så hon har full koll på butiken. Hon kommer jobba här och sköta det mesta i butiken. Jag kommer att ta hand om företagets pappersarbete och dess bokföring.

 

Hobbykallaren_2

 

Kommer ni att ha någon anställd?

– Nej, i starten blir det bara Lina i butiken så får vi se hur det går. Vi hoppas på det bästa och att på sikt kanske kunna ha möjligheten att anställa någon.

 

När kommer ni att ha preimär i den nya lokalen?

– Vi öppnar måndagen den första februari, klockan 11:00.

 

Hur kommer era öppettider att se ut?

– Vi kommer att ha öppet 11-18 vardagar och 11-14 lördagar.

 

Då återstår det bara för oss på Amuse att önska lycka er lycka till. Vi hoppas på att det kommer att gå bra för er.

– Tack så mycket. Det hoppas vi med.

Top

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng