Hotel Årjäng

”Nu kan vi planera och budgetera som man ska och det gör att allt känns både roligare och lättare både för mig och personalen. Detta är ju ett riktigt bra hotell med mycket att erbjuda så som bowling, konferenser, bra mat och underhållning. Nu har vi även en golfsimulator i källaren.”

TEXT & FOTO: Redaktionen

 

Amuse mötte upp VD Maria och hennes barchef Suat för att kolla in läget på Hotellet i Årjäng.

Hur länge har du drivit Hotel Årjäng?

– Ja det är nästan två och ett halvt år nu tiden går fort.

 

Hotel_Arjang_3

Berätta lite om vad som är bra med hotellet.

– Det är läget med E18 precis utanför och att det är ett så fräscht hotell. Det är en fin produkt att förvalta och utveckla.

 

Hur många är ni som jobbar här?

– Mellan 12-15 men vi plockar in extra personal vid behov, så upp till 30 personer när det är som mest att göra.

 

Har du drivit andra hotell?

– Ja, Plaza i Karlstad, Brage i Borlänge och Scandic i Falun för att nämna några. Jag har jobbat i denna bransch i nästan hela mitt liv och jag stortrivs.

 

Hur ser du på framtiden?

– Det ser ljust ut nu när kommunen köpt fastigheten och beslutat att det ska vara hotell, så det känns bra. Förut var det lite svajigt och osäkert med vad som skulle hända och hur framtiden skulle se ut. Nu kan vi planera och budgetera som man ska och det gör att allt känns både roligare och lättare både för mig och personalen. Detta är ju ett riktigt bra hotell med mycket att erbjuda så som bowling, konferenser, bra mat och underhållning. Nu har vi även en golfsimulator i källaren.

 

Namn:Maria Ågren
Familj:Gift, två barn & hund
Ort:Hammarö, men växte upp i Östersund.

Berätta mer om golfsimulatorn.

– Det är Årjängs golfklubb som med ideella krafter och sponsorer gjort ett riktigt bra arbete. Så nu kan man komma hit året runt och träna golf. Det är öppet för alla och vi på hotellet kommer under hösten och vintern ordna golfkvällar med golf, mat- och dryckesprovning från bland annat Nordmarkens destilleri.

 

Hotel_Arjang_960x550_1

 

Vad skulle du göra om du fick 100 miljoner kronor av oss?

Jag skulle hyrt ett hus i Sydafrika, ta dit alla vänner och släkt så dom kunde njuta fullt ut av allt landet har att erbjuda. Hyra bilar åt dem så de får se sig om och verkligen njuta av underbar natur och, se solnedgången på en stor veranda och njuta av ett glas rött.

Det är min dröm.

 

SNABBA FRÅGOR
Favoritfilm?Love Actually är ett måste varje jul.
Favoritmat?Jag gillar att både laga och äta italienskt.
Bästa resan?Det är när jag och min familj besökte San Francisco, Las Vegas och Los Angeles.
Nattuggla eller morgonpigg?Mer nattuggla.

 

Barchef: Suat Ceker

 

Hur länge har du jobbat som bartender?

– Länge, det är över 15 år nu.

 

Vi har hört att du tävlat en del, stämmer det?

– Ja jag har tävlat fem gånger och det är riktigt kul.

 

Hotel_Arjang_Suat_Ceker1

 

Hur har det gått?

– Riktigt bra faktiskt, jag kom 2:a i The best bartender of Mediterranean (en tävling som utser bästa bartenderna runt medelhavet) det är den största tävlingen så det är jag stolt över. Sen har jag vunnit två gånger i Tävlingen Benelux, som är en bartendertävling i Belgien, Luxemburg och Holland.

Top

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng