Liseberg

Låt glittret från de ljusklädda träden lotsa dig genom Lisebergs magiska julpark. Ta några skär på isbanan och om du vill så kan du värma dig med en mugg glögg vid koleldarna när vinterkylan börjar bita i kinderna. Eller bara strosa omkring och njut av stämningen och skenet från fem miljoner juleljus.

 

 

Jul på liseberg, något ni bara måste uppleva tillsammans!

Gå på julklappsjakt bland bodarna i skenet av juleljus, eller njut av julstämning och dofter från hemlagat julgodis, värmande glögg och brända mandlar. Gå runt och njut av en julmarknad som det var förr. I kvarteren ligger doften av knäckäpplen, varm choklad och glögg tung. På andra sidan broarna bjuder även Hamnkvarteret in er till julstämning, värmande fika och hemlagade julbordsrätter. Hamnkvarteret sjuder av julstämning med rosettprydda julkransar och vackra granar. Vid kajen trängs fullastade båtar och från Hamnkrogens dörrar sprider sig dofterna av julens alla godsaker. Vid området kring stora Scenen ligger ”Drömmarnas Jul” där du kan passa på att titta på årets sagolika isbalett ”Svansjön”. När det inte är dags för en av våra föreställningar på isbanan, så kan du göra egna piruetter om du vill! Det finns så klart väldigt mycket mer än det som är skrivet här att beskåda och uppleva, så passa på att ta en tur till ”Jul på Liseberg” i år!

 

Jul på Liseberg pågår från och med 16/11 till 30/12.

Top

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng