Carin Coach

Miniserie om rörelse del 1/3

Carin Coach
Carin Coach

Jag är ambassadör för Vårruset, ett 5 km långt motionslopp för kvinnor. Här ett citat från webben:

”Vårruset, världens största motionsserie för tjejer, blir ännu större. /…/ totalt beräknas över 110 000 tjejer delta vid något av de 20 stoppen runt om i landet. Vårruset 2017 har premiär i Malmö den 2 maj och avslutas i Östersund den 13 juni”.

 

Den 17 maj – lätt att komma ihåg – är det dags i Karlstad och jag hoppas att vi ses där! Du kanske redan har anmält dig, eller ingår i ett lag? I mitt bloggande vill jag dela med mig av mina egna erfarenheter. Där kommer jag att berätta lite om mitt eget motstånd och hur det har förvandlats efter hand. Du vet den där känslan av när något börjar ge tillbaka… Jag vill inspirera dig att våga, vilja och delta!

 

Eftersom jag älskar att skriva så ska jag försöka att hålla orden i korta tyglar. Jag vill så gärna dela med mig till dig, så du har lust att läsa och mest av allt ger dig själv chansen att vara med och uppleva ett motionslopp. Bestäm dig för att delta. Surfa in på www.varruset.se klicka på din närmsta ort, vilket troligen är Karlstad. I år går 15 kr av anmälningsavgiften till Barncancerfonden. Kolla noga på webben, för det är en stegring i anmälningsavgiften. Det viktiga är att du bestämmer dig, sen kan du välja hur mycket du vill ta i – 5 km känns jättelångt i början. Jag vet!

 

När du anmält dig och betalat din avgift är du varmt välkommen att vara med i mitt lag. Vi har picknick på filt när vi gått i mål – alla kör valfritt tempo. I mitt lag kan man komma från när och fjärran. Du kan gå hela vägen. Mejla mig och jag berättar mer om hur du kan förbereda dig och allt kul som väntar. Håll utkik i min blogg, på Vårrusets Facebooksida och här i AMUSE.

 

Vi hörs och ses! /Carin Coach

Top

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng