Miniserie om rörelse del 2/3

I förra AMUSE berättade jag att: ”Jag är ambassadör för Vårruset, ett 5 km långt motionslopp för kvinnor. Här ett citat från webben: ”Vårruset, världens största motionsserie för tjejer, blir ännu större. /…/ Den 17 maj /…/ Karlstad /…/ Du kanske redan har anmält dig, eller ingår i ett lag? /…/ Du är varmt välkommen att vara med i mitt lag. Vi har picknick på filt när vi gått i mål – alla kör valfritt tempo. /…/ Vi hörs och ses! /Carin Coach”

 

Så där skrev jag sist. Du kan anmäla dig till Vårruset ända fram till 2 dagar före 17 maj, men varför vänta? 15 kr går direkt till Barncancerfonden och på punkten klubb (i anmälan) kan du skriva ”Club Carin Coach”, så får du plats i mitt lag. Om du inte har hunnit träna – då är du som jag första gången – jag bara körde, så gott jag kunde och där väcktes lusten till mer övning, träning på min egen nivå.
Här i Säffle, där jag bor, finns många möjligheter till gemensam träning. Du kan t ex hänga på två olika grupper. Vi utgår från Medis (Medborgarhuset, ljusblått hus nere vid Byälven) och träffas där ombytta kl 18:30. De som kör på måndagar är mer vana att jogga. På onsdagar finns en nybörjargrupp. Samma plats, samma tid, ingen avgift – bara att komma! Alltså mån eller ons kl 18:30. Jag försöker komma på båda, men reser en del i mitt jobb så om jag inte är där, då vet du varför. Sist var jag ledare i onsdagsgruppen – vi var 6 st som hade så härligt!

 

Vårruset 17 maj, Stadsloppet i Säffle 27 maj

Utrustning

I min blogg lyfter jag vikten av att ha rolig utrustning och i Säffle har du tur för du kan få grym service hos både Team Sportia och hos Audio Video. Nya skor, fräschare kläder och skön musik i örat – allt det där är kalasbra triggers och hjälp på vägen. De små detaljerna som hjälper helheten på traven. Gå in i butikerna och säg: ”Carin Coach” när du ska handla, så får du se… Audio Video finns på flera orter nu, så testa tricket ovan och se vad som händer!

 

Chansen att vara med i Säffle Stadslopp, den vill du inte missa – eller hur!? 27 maj brakar det loss och kanske har du ett Vårrus med dig i benen. Du kan välja på 5 km, 10 km och … Anmälan och information hittar du här. Nu laddar vi för mer energi, eller hur!? Kom igen!

/Carin Coach

Top

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng