Miniserie om rörelse del 3/3

Intåg i sommarhagen!

 

Här i miniserien om rörelse har jag pushat för olika motionslopp. Parallellt har jag bloggat lite om egna upplevelser av motstånd, identitet och föreställningar. ”Är jag en sån som joggar? Orka? Är jag en ”hurtbulle”? För vems skull ska jag röra på mig? Hur känns det efteråt?”

 

Dagny Carlsson, 105 år min bloggarvän och Guru

I marsnumret av AMUSE berättade jag om Dagny Carlsson som nu har fyllt 105 år (8 maj). Dagny är en av mina gurus. Vi brukar gå på Kungliga Operan i Stockholm. Ja, brukar och brukar – vi har varit där två år i rad. Du kan läsa mer om det i mitt Virtuella Bloggcafé.

 

Nu när försommaren står i farstun med hela sin härlighet så bjuder jag dig på ett av de 10 guld- ord som jag vaskat fram i samtal, från texter och intervjuer med Dagny Carlsson, Solna. Hon har 105 års erfarenhet av livets skola. Om det är någon man ska lyssna på så är det: Dagny!

 

Gå inom Audio Video, de finns på flera orter nu – hämta inspiration!

Dagny säger: ”Man får inte gamla till sig”! ”Rör på er! Gå!” Tack vare AMUSE, har jag funkat som återförsäljare av Dagnys populära bok. Hur tar jag första steget för att motionera mera? Du som tänker jag borde… kanske tänker så, just nu. Gör som Dagny: Skaffa bra skor, som är sköna för fötterna, och börja gå. Ta med dig hunden i örat! Men hallå, Carin vad menar du nu!? Läs vidare så får du se & höra!

 

”Hunden i örat!”

Försommaren är här, det spritter i kroppen och du vet knoppen (huvudet) får inspiration av sällskap. Om du inte har en hund, som dragare, så testa att svänga inom till killarna på Audio Video. De har perfekt utrustning som gör att du kan lyssna på musik, poddar och det du vill när du börjar din nya bana med rörelse som ger liv och ny energi.

Testa med kodordet: ”Carin Coach” – och se vad som händer.

 

För dig som redan är igång och vill testa nästa steg:

I Säffle, där jag bor, Joggträning: Medis (Medborgarhuset, ljusblått hus nere vid Byälven)

Måndagar (vana), kl 18:30. Ingen avgift – bara att komma!

Onsdagar (ovana, nybörjare) kl 18:30. Ingen avgift – bara att komma!

 

Ps. Jag försöker komma på båda, men reser en del i jobbet. Nu laddar vi för mer energi, eller hur!?

 

Kom igen! /Carin Coach

Top

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng