Roa er med oss!

Roa er nu med nya Amusemagasinet. Amuse betyder roa och det är precis det som är tanken med detta lokala nöjesmagasin. I en värld full av sociala mötesplatser och appar behövs denna tidning för att roa er alla på ett lugnt och sammanfattande sätt.

 

Någon gång då och då känns det bra att hålla i en tidningen. Speciellt när det gäller nöjesevenemang tycker vi. Vid frukosten, på lunchrestaurangen, hos frisören, på caféet, i träningslokalen, på järnvägsstationen eller i något väntrum i den lokala närheten. Roa er med oss!

 

Läs om vad som hänt och vad som kommer hända under månaden. Har du själv något som kan andra? Tveka inte, utan kontakta redaktionen så roar vi alla tillsammans. Vi älskar människorna i bygden, det ska märkas i tidningen. Vi älskar också alla turister som vallfärdar till Västvärmland under sommaren och de är denna tid en välkommen läsarskara. Staden myllrar av folk.

 

Sommaren är äntligen här. Aktiviteterna står som spön i backen. Därför är det extra bra med lokala nöjesmagasinet, här kanske det du missat finns att läsa om. Nu börjar också festivalernas och loppisarnas tid, skynda att fynda!

 

Porten till sommaren på Olssons Brygga är öppnad. Restaurangen och nöjesmetropolen i Sveriges innersta hamn har laddat som aldrig förr. Välkommen till sommaren, roa er med oss!

 

Top

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng