Thomas Di Leva

Foto: Mats Becker

 

Thomas Di Leva är en av Sveriges mest kända artist och personlighet. Förutom sin långa artistkarriär så ger Thomas sedan 20 år tillbaka kurser i personlig utveckling, meditation samt håller föredrag i skolor,organisationer, föreningar och företag. Thomas stora styrka är att han sedan starten lyckats hålla huvudet högt och följa sitt hjärta. AMUSE fick en pratstund med Thomas för att prata lite om hans tankar kring musik och hans senaste singel ”Jag behöver ingen ledare”.

 

 

Hej Thomas! Din senaste singel ”Jag behöver ingen ledare” som släpptes nyligen, är det en försmak på ett helt album?

– Nej, den är mer ett livstecken! En betraktelse över hopplösheten man kan känna i dagens toppstyrda elitistiska värld. Annars så håller jag på att slutföra mitt nya engelskspråkiga album ”The Hybrids” som kommer under 2019.

 

Om du inte hade lyckats med musiken, vad tror du att du hade jobbat med i dag?

– Då hade jag kanske arbetat som livscoach och meditationslärare.

 

Vem eller vad har inspirerat dig till den musiken du skapar?

– Som barn var David Bowie och Kate Bush mina allra största inspirationskällor. Idag är det människorna i min publik och livets alla olika stora frågor och draman som är min stora inspiration.

 

Har det alltid varit en självklarhet att hålla på med musik?

– Ja absolut! Musiken är en del av mitt hjärta och en del av mitt blod.

 

 

”Allt jag har lärt mig har kommit till mig genom min själ eller via omvärlden.”

 

 

Har du någon utbildning?

– Nej bara livets skola! Allt jag har lärt mig har kommit till mig genom min själ eller via omvärlden.

 

Vem skulle du helst vilja göra en duett med?

– Då måste jag säga Lady Gaga.

 

Vilken av dina låtar har störst betydelse för dig?

– Det är svårt att välja en enda låt! Både jag och min publik lyfter och svävar till så många Di Leva-låtar när jag ger mina konserter. Såklart ingår låtar som ”Vem ska jag tro på?”, ”Vi har bara varandra”, ”Miraklet” och ”Vad är frihet?” i den högsta visionen som jag delar tillsammans med min publik.

 

Vilka är dina framtidsplaner?

– Att göra klart mitt nya album ”The Hybrids” som är futuristisk X-Files-Pop. Jag håller även på att planera en lång turné i hela landet, min succéföreställning med David Bowies musik med början i februari 2019.

 

 

Thomas Di Levas senaste singel ”Jag behöver ingen ledare”

 

 

 

Snabba frågor

Favoritmat?

– Indisk vegetarisk mat.

Favoritdryck?

– Ekologiskt grönt te.

Favoritbok?

– Mahabarata.

Vad kör du för bilmärke?

– BMW.

Vem är den mest kända person du hälsat på?

– Al Gore (amerikansk vicepresident).

 

Top

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng