Våren är här med sommaren i släptåg!

Nu är våren verkligen här och sommaren närmar sig med stormsteg! Vi på redaktionen har jobbat väldigt mycket för att förbättra tidningen. Vi är väldigt nöjda med utvecklingen och det är roligt att få så mycket respons för vårt arbete.

 

Nu satsar vi hårt på att bli ännu bättre och täcka fler hushåll. En del av vår satsning nu är att vi byter till nya och större lokaler i Säffle centrum. Så efter den 2 maj finner ni oss på Sundsgatan i Säffle.

 

Det kommer att dyka upp fler tävlingar framöver, både i tidningen och på Facebook, så håll utkik! Missa inte tävlingen inne i tidningen där du har chans att vinna biljetter till den stora succefestivalen, En kväll i juni. Där kommer bland annat Arvingarna, Lasse Stefanz och Lars-Kristerz att uppträda.

 

Oavsett vilket intresse du har, så hoppas vi att du hittar något intressant att läsa om. Ha det fint och ta hand om varandra! Med vänliga hälsningar från oss på redaktionen.

 

Top

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng