Värna småstaden!

Att bo och växa upp i en småstad kan inge en känsla av trygghet. Att vara ungdom och bo i en småstad kan ge en känsla av tristess, det händer ju inte lika mycket som i en storstad! Att vara förälder och bo i en småstad inger en känsla av trygghet, du vet att dina barn får plats på förskolan nära dig och det tar fem minuter att köra barnen till deras aktiviteter. Du känner många av de andra föräldrarna, du har kanske till och med växt upp med dem. Att vara äldre och bo i en småstad inger även det en känsla av trygghet, du vet att det finns kunnig personal inom hemtjänsten, att det finns en plats för dig på särskilt boende när det är dags och att det finns folk omkring dig som känner dig.

 

Denna trygghet som en småstad kan inge är Amuses drivkraft! Att kunna ta sig till en lokal leverantör/säljare/hantverkare på fem minuter är småstadens fördel! Vi tycker att alla vi som växt upp och bor i en småstad måste ta tillvara på alla fördelar som finns.

 

Det finns ett stort utbud av aktiviteter och kultur för alla åldrar, det finns butiker och företagare som vi måste gynna för att de ska kunna finnas kvar och ge oss service. För en företagare som inte får intäkter kan inte längre stanna kvar i en småstad och vad finns då kvar i vår fina lilla stad?

 

Så kära vänner! Handla, roa er, besök så många arrangemang du bara orkar och beställ hantverkare lokalt så vi får ha vår service i småstaden kvar. Det är lokala handlare, företagare och föreningar som ger oss en del av tryggheten – gynna dem och bygg upp småstaden till något vi alla kan vara stolta över!

 

Top

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng